Bandit Rock

Är du en av alla de svenskar som älskar att spendera dina dagar lyssnandes på musik i stilarna rock, metal och punk? I så fall har du säkerligen någon gång rattat in kanalen Bandit Rock på din radio. Det är nämligen där du finner det allra bredaste och bästa utbudet för dessa musikstilar på svensk radio. Här samsas klassiska låtar som Black Dog av Led Zeppelin med Cryin’ av Aerosmith och American Idiot av Green Day. Oavsett vilken av de ovan nämna musikstilarna du gillar allra bäst så kommer du garanterat att hitta bra låtar hos Bandit Rock. Det är denna radiokanalen du ska ratta in om du vill höja stämningen i bilen eller hemma.

Bandit Rock började att sändas så tidigt som år 2004 och då från Stockholm. Idag så sänds radiokanalen över ett sändningsområde i huvudstadsregionen som omfattar inte mindre än 1,6 miljoner lyssnare. Det är inte så konstigt att så många av dessa lyssnare väljer att lyssna på just Bandit Rock med tanke på den härliga musikgenre de sänder. Ungefär 5,5 % av de 1,6 miljoner lyssnarna beräknas lyssna på Bandit Rock varje dag. I Stockholm så sänder Bandit Rock på FM och har frekvensen 101.9 för Stockholm och 101,1 för Södertälje. Då Bandit Rock sänds dygnet runt, året runt och är fullproppad med heta spellistor så är det bara att sätta på radiokanalen när du vill lyssna.

Bandit Rock på internet

Förutom att lyssna på en av Sveriges mest populära radiokanaler på just en radio kan du även lyssna på den online på internet. Bandit Rock har hängt med i utvecklingen och finns även som onlineversion. I Like Radio, som är en del utav Nordic Entertainment Groups digitala plattform för radiokanaler, sänder Bandit Rock dygnet runt. Om du är sugen på att lyssna i dina mindre enheter utan att gå in på I Like Radios hemsida kan du även ladda ner deras app för att lyssna. Appen finns såväl för Android som för iOS. Då är Beautiful Day med U2 och The Garden’s Tale med Volbeat är två låtar som du kan höra på fantastiska Bandit Rock.

Vinn konsertbiljetter hos Bandit Rock

Eftersom att Bandit Rock sänds som en klassisk FM radio så har de såklart en härlig programledare som leder lyssnarna genom sändningarna. Hos Bandit Rock så arbetar Anders Hafslund som programledare. Hafslund är känd bland annat för att spela trummor i bandet Winston. Med van hand spelar han lyssnarnas absoluta favoritlåtar. Sägas bör att som en äkta radiokanal så har Bandit Rock såklart även en hel del skoj att bjuda på för att liva upp stämningen på kanalen. Bandit Rock har bland annat en mängd olika tävlingar där du kan vinna fina priser. Vad sägs om biljetter till schyssta konserter eller låta en Richie Puzz ringa upp en av dina vänner för att säga förlåt.

Mer än bara en radiokanal

Bandit Rock har en hel del att bjuda på förutom de härliga hitsen som de spelar på sin kanal. Som det nämndes tidigare har kanalen roliga tävlingar för sina lyssnare. Om du är ett extra stort fan av Bandit Rock kan du dessutom besöka deras egna webbshop hos I Like Radio och köpa bland annat schyssta t-shirts och kepsar. Bandit Rock är alltså mer än bara en vanlig radiokanal. Bandit Rock bjuder på en livsstil och en schysst kultur. Om du går in på I Like Radio där Bandit Rock sänds på internet så kan du lyssna på nya, spännande låtsläpp och dessutom finner du låtlistorna för den schyssta musik som spelats under dagen.

Sammanfattning

Bandit Rock ingår i MTG Group som även äger bland annat RIX FM och Lugna Favoriter. Det är på Bandit Rock som Sveriges rockfantaster samlas för att lyssna på de allra bästa låtarna. Oavsett om du gillar rock, punk eller metal så kan du här finna såväl nyligen släppta låtar blandade med de allra bästa godingarna från förr i tiden. Ingen annan radiokanal behövs utan det är hos Bandit Rock du hittar den bästa blandningen. Inom dessa kategorier så finns det dessutom en så pass stor uppsjö med låtar att du slipper en jobbig upprepning. School’s Out med Alice Cooper, Barracuda med Heart och Still Got The Blues med Gary Moore – allt detta hittar du hos Bandit Rock.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *